A legkönnyebben megkereshető pénz az, amit nem költünk el.

Az adózás nyelvére lefordítva számomra ez azt jelenti, hogy nem fizetünk fölöslegesen olyan adót, amelyre törvény nem kötelez bennünket. Pontosan vesszük figyelembe a jogszabályokban szereplő mentességeket, kedvezményeket valamint az adóalap számítást a törvényi előírásokat szem előtt tartva végezzük el, és nem állítunk be semmit feleslegesen. Egy esetleges hatósági eljárás során csak a jogszabályi környezetnek és a kialakult jogalkalmazói gyakorlatnak megfelelő adó illetve szankció megfizetését tekintjük elfogadhatónak.

Munkám során ebben tudok ügyfeleimnek segíteni.

30 év adóügyi tapasztalattal segítek, hogy rendben legyenek az adóügyeid!

Egyes gazdasági jogügyletek adójogi szempontból történő preventív áttekintésével optimalizálható a fizetendő adó, és megelőzhető az adózót fenyegető adójogi szankció. A már folyamatban lévő ellenőrzések, hatósági eljárások során szakszerű adójogi képviselettel minimalizálható az adózót fenyegető kedvezőtlen hatósági megállapítás mértéke.

Az adózáshoz kötődő joganyag áttekintése, ismerete, értelmezése az adózó (gazdasági társaság, egyéni vállalkozók, magánszemélyek stb.) számára óriási kihívás, hiszen nem ez a hivatásuk, a szakmájuk. Ők a vállalkozáshoz értenek, ebből teremtenek bevételt, értéket, profitot. Ahhoz azonban, hogy a megtermelt javakat biztonságban tudják, szükséges és elengedhetetlen a megfelelő adójogi háttér kialakítása valamint az adózói magatartás védelme.

Ebben szeretnék segíteni azoknak a vállalkozóknak, akik hozzám fordulnak adóügyeikkel kapcsolatban. A cél eléréséhez alapot nyújt több mint 30 év szakmai tapasztalatom, amelyből az adóhivatalban jogászi és vezetői beosztásban 15 évet töltöttem. Az adóhatóságtól kilépve ügyvédként látom el ügyfeleim teljes körű képviseletét. Gyakorlati tapasztalataimat tovább erősíti megszerzett adójogi- és végrehajtási jogi szakjogász diplomám.

Ne stresszelj az adóhivataltól! Van megoldás!

Ha kérdésed van, elakadtál, adójogi- vagy végrehajtási jogi képviseletre, tanácsra, segítségre van szükséged, használd ezt az űrlapot!